Menu Home

Softskills

Een goed geestelijk functioneren en ook waarden als waarheid, eenvoud en liefde dragen bij aan een gezonde omgang met collega”s en medewerkers en het maken van de juiste keuzes en effectieve beslissingen. Voor een betere teamprestatie is het van belang deze intrinsieke softskills te ontwikkelen.

Dhr. F. van de Logt (van Ayur-Garden in Polen) en dhr. W. Burgmans (drs.) werken samen aan de ontwikkeling van  programma’s voor een gezonde werksituatie en een goed functionerende organisatie. Men focust zich hierbij op de evaluatie en ontwikkeling van kwaliteiten in de mens zelf, de innerlijke kwaliteiten in de mens. Niet alleen kwaliteiten als intelligentie, creativiteit en sociale vaardigheden zijn van belang, maar ook het vermogen om deze vaardigheden op een geïntegreerde manier vanuit een goed bewustzijn te benutten.

Er is een lifestyle workshop ontwikkeld om de eigen lifestyle te evalueren en door kleine veranderingen/ aanpassingen verbeteringen aan te brengen.

Ook kan in samenwerking een programma ontwikkeld of aangepast worden aan specifieke behoeften en wensen.

De trainingen kunnen incompany [inhouse] gehouden worden, op een locatie naar keuze, of  in het Ayur-Garden lifestyle & retreat centre nabij Krakau in Polen

Individuele consultaties voor een review van uw levensstijl zijn mogelijk.

Voor contact:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: